Bryllupsfotograf Vejle

Certificeret og elegant bryllupsfotografi ved prisvindende bryllupsfotograf

Lad en kompetent og kvalitetsbevidst bryllupsfotograf stå for jeres bryllupsbilleder i Vejle og resten af Jylland. Billeder fra et bryllup er uden diskussion noget af den mest ansvarsfulde fotoopgave en fotograf kan få ansvaret for. Bryllupsfotografering er derfor også blevet en passion for os. Vi elsker jobbet og har fotograferet mere end 300 bryllupper i hele landet. Sikrer jer høj kvalitetsbilleder ved en utraditionel bryllupsfotograf.

Kontakt

Bryllupsfotografering Trekantsområdet

Jeres bryllupsdag

Jeres bryllupsdag bliver et af de største højdepunkter i jeres liv. Når I nu har valgt at sige ja til at dele livet sammen, kan vi som professionelle fotografer gøre jeres festdag uforglemmelig med gode billeder. Næsten alle familier har en slags onkel klaptorsk der ejer et godt kamera, og er god til at tage billeder. Ham skal I endelig bruge – han vil elske det! Men de rigtige bryllupsbilleder vil vi anbefale, at I overlader til en professionel fotograf. Her bør i være kritiske og se jer godt for, og udvælge den fotograf i jeres område der tager de bedste og flotteste billeder. Valget af bryllupsfotograf er ofte geografisk bestemt, og hvis I bor i vores nærhed vil vi selvfølgelig anbefale, at I kontakter os.

BOOK bryllupsfotograf

Et af vores mange specialer er bryllupsfotografering. Vi vil som den professionelle fotograf gøre jeres festdag uforglemmelig med nogle smukke stemningsfulde billeder i en professionel kvalitet. Det er værdifulde minder for hele livet. Vi fotograferer gerne udendørs i smukke naturomgivelse, i kirken eller på andre særligt udvalgte steder. I kan også vælge at få lavet de klassiske stemningsfulde billeder på vores atelier – eller en kombination af begge dele. Det er vigtig at bestille tid i god tid. Ofte er det nødvendigt et år i forvejen, hvis I ønsker en bestemt tid på en særlig herlig dag. Fotografen har altid meget travlt på lørdage. Derfor er det ofte nødvendigt, at tidsbestilling hos os sker i meget god tid.

certificeret bryllupsfotograf
bryllupsfoto

Billeder af bryllupper

Bryllup i Vejle

Bryllupsfoto

Et bryllup er jo noget ganske særligt. For de fleste mennesker er det også kun noget, der sker engang i dette liv. Derfor værdsætter så mange brudepar i Vejle og resten af Danmark også deres flotte bryllupsfoto de modtager fra fotografen efter brylluppet.

Anerledes billeder

Vi er gået mere i retningen af den moderne “looks like film” lettere brunteonede farvefoto billedstil. Bryllupsfotografering har i mange år været en passion for os og derfor flytter vi også hele tiden grænsen for vores fotografiske tilgang til fotografering af bryllup.

Fotojournalisme

Med rødder i fotojournalismen vil vores bryllupsbilleder fremstå mere dokumentariske og ærlige end den klassiske bryllupsfotografs billeder. Vi elsker at fortælle jeres historie fra dagen, set igennem vores kamera og erfaring med billederne.

Bryllupsportrætter

Vi forsøger også at skabe nogle mere spændende bryllupsportrætter af jer kære brudepar. Vi oplever at et godt samspil mellem jer og fotografen under den officielle bryllupsfotografering, skaber langt mere spændende og dynamiske portrætter.

Flotte billeder

Kreativ

For os er det vigtigt som professionel fotograf i Vejle at vi kan få lov til at være kreative med vores billeder, ideer og brug af både lys og kamera. Det er med til at holde motivationen højt, når man føler man ikke er begrænset i stil og look. Kreativ fotografering skaber ofte også disse billeder med det her ekstra “wow” effekt, en stor glæde eller bare en smukt æstetisk billede. Vi er taknemmelige fordi vi er blevet fotografer og nyder hver dag vi får lov at være det.

Fotograf Lone Brand

Spinderigade 11E, 7100 Vejle

Tlf: +45 42679011

Kontakt

13 + 7 =