Erhvervsfotografering Priser:

Hver virksomhed og behov er forskelligt og derfor også tiden fotografen skal bruge på opgaven. Derfor beder vi jer sende os en mail med beskrivelse af jeres behov, og vi vil kontakte igen enten pr mail eller telefon, som i ønsker det med et konkret tilbud på den specifikke opgave.

Eksempel på erhvervsfoto:

Fotografen møder op i virksomheden, tager f.eks medarbejderportrætter og stemningsbilleder fra virksomheden. Dette vil tage ca. 4 timer on-location og 2-4 timers billedbehandling.

Herefter uploades billederne til en “lukket” hjemmeside, hvor i stille og roligt kan sidde udvælge billederne i ønsker jer.

Antallet af billeder vi leverer med afhænger af opgavens størrelse. Kontakt os derfor og lad os få en dialog om fotografering hos jer.

Kontakt os herunder og hør nærmere om erhvervsfotografering i Vejle.

Portrætfotografering Priser:

Pakke 1: Fotografering on location i 30-45 minutter. Efter fotograferingen bliver 2 billeder (efter fotografens valg) efterbehandlet og leveret digitalt i høj opløsning. Pris: 1.600 kr. + kørsel ex.moms

Pakke 2: Fotografering on location i 30-45 minutter. Efter fotograferingen bliver alle billederne sendt som udvalg (lille opløsning med vandmærke) og herfra vælges 2 billeder til efterbehanding. De bliver leveret digitalt i høj opløsning. Pris: 1.800 kr. + kørsel ex.moms

Bryllupsfotografering Priser:

Da ingen bryllupper er ens, og brudepar idag gerne vil sammensætte deres bryllup, som de ønsker det, er det vores erfaring, det er bedst i kontakter os med info om jeres bryllup og de planer i har for selve brylluppet, så vi kan finde en pris på de timer og billedantal i ønsker jer.

Læs mere om bryllupsfotografering her.

Børnefotografering/gravidfotografering:

Pakke 1: 45-60 minutters fotografering. Alle billeder leveres uredigeret i høj opløsning. Pris: 1.200 + kørsel ex.moms

Pakke 1 sh: + sort/hvid. Pris: 1.400 + kørsel ex.moms

Pakke 2: 45-60 minutters fotografering. Alle billeder leveres uredigeret i høj opløsning i en farve- og en sort/hvid version. Herfra vælges 3 billeder til efterbehandling og optimering for print. Pris: 1.700 ex.moms

Pakke 3: 45-60 minutters fotografering. Alle billeder leveres uredigeret i høj opløsning i en farve- og en sort/hvid version. Herfra vælges 3 billeder til efterbehandling og optimering for print. De 3 billeder bliver printet i 20x30cm og leveret. Pris: 2.200 kr. + kørsel ex.moms

Digitale filer:

Billederne som digitale filer kan fås i 2 opløsninger.

  • Den fuldoptimerede opløsning, hvor billederne efterfølgende kan fremkaldes i op til 50x70cm.
  • Eller i web-optimeret opløsning, hvor billederne passer til datingprofil-billeder, Facebook, billeder til CV og Linked-In.

Kontakt os her:

Skriv tegnene i feltet herunder:
captcha

Leave a Comment