Fotografering af Familie og gruppe

Overvejer i at få lavet et godt familie foto eller et større gruppefoto er fætre kusiner etc, så er det klart en perfekt gaveidé.

En del får lavet et billede af hele familien, med deres søskende, eller forældre og bedsteforældre, måske gamle klassekamerater, eller de gamle fodboldvenner, kun fantasien sætter grænserne.

familie-foto-vejle

Slut med kedelige familie og gruppefotos

Et familiefoto eller gruppebillede behøver bestemt ikke være kedelige. Den slags fotos kan laves på mange forskellige måder. Fx kan det være en god idé at lave billederne udenfor, hvor der er bedre mulig for at bruge lokationen og omgivelserne til at skabe dynamik og kreativitet i billedet.

Det kunne eksempelvis være en lokation, I kender godt i Jeres lokal område eller på anden måde har kontakt til. Vi hjælper Jer gerne med at finde den helt rigtige lokation i Vejle for Jeres familiebillede.

gruppe_familie_fotograf

En sjov begivenhed for familien

I kan lave en dag eller tur ud af det. Det er jo ikke hver dag, man lige får samlet hele familien til en begivenhed, men en fotografering af familien får som regel smilene frem hos alle og i kan samtidigt bruge dagen på at nyde hinandens selskab. Vi gør meget ud af, at fotografering skal være en sjov og god oplevelse for alle.

gruppefoto_vejle

Fotografering af jeres familie eller en gruppe

Fotografering af grupper af mennesker eller familiefotos, kan gøres stort set hvor i ønsker det i og omkring Vejle. Vi fotograferer alle slags grupper, om det er store kor fotos, bands, firma grupper, eller familiefotos, i siger bare til, og vi kommer gerne.

gruppefoto i vejle

gruppefoto i vejle