Billeder taler

Billeder til markedsføring

Skal i bruge en fotograf til hjemmesider i Vejle? Sidder i tit ligesom i så mange andre virksomheder og skal skrive nogle nye indlæg til virksomhedens sociale profiler eller til hjemmesiden? I har uden tvivl en masse gode ideer til nye tekster og nye vinkler på hvordan i gerne vil have jeres potentielle kunder skal opleve jeres virksomhed. Men i står og mangler nyt billedmateriale til de mange tekster til hjemmesiderne eller jeres SoMe platforme. Vi har mange forskellige fotoopgaver hver uge, hvor vi bookes til at fotografere en masse stemningsbilleder fra virksomheder, så de netop har nye billeder til deres online markedføring.

Fotograf til hjemmeside

Jeres historie

Billeder skal vise jeres historie

Case 1

Billeder til markedsføring

Case 2

Eventfoto billeder Vejle

Case 3

Billeder fra fotostudiet

Story

De sociale medier

Jeres følgere og kunder på SoMe / De sociale medier, har der aldrig været brug for så mange billeder før som nu. SoMo “kræver” faktisk en konstant leverance af nye og spændende opslag fra jeres virksomheds sider og til disse opslag skal i bruge billeder, der viser hvem i og jeres virksomhed er. Vi skyder billeder i Vejle, til sociale medier, såsom Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram og YouTube. Hvis man vil bevare interessen fra sine følgere og potentielle kunder, er det vigtigt at man hele fremstår, som en virksomhed med masser aktivitet og spændende arrangementer. For slet ikke at tale om den positive og gratis online markedsføring, der følger med hvis jeres følgere på diverse SoMe kanaler, deler jeres opslag videre til deres egne netværk.

Fotos

Leder du efter gratis billeder?

Leder du efter gratis billeder? Der findes faktisk mange hjemmesider på internettet, der tilbyder gratis billeder til brug på hjemmesider. Et af de største er sitet Pexels, der leverer gratis lagerfotos. Denne slags billeder er genial til blikfang eller upersonlig markedsføring. Men når i nu ønsker at sælge jer selv til potentielle kunder og gerne vil vise disse, hvem i er. Sp bør i nok ikke udelukkende vælge modelfotos ala disse fra Pexels. Problemet ved denne slags “dummy” billeder, er at de ofte i manges øjne viser en forkert side af nutidens markedsføring. Markedsføring idag handler meget mere om personificering og branding af den enkelte og virksomheden, end produktet. Vi vil have service og ikke overflade. Det er der rigeligt at i forvejen på SoMe etc. Sikrer dig nu en masse gode professionelle billeder ved en uddannet fotograf, så i har et lager liggende af jeres egne personlige billeder fra jeres egen dagligdag i Vejle.

VISUEL

Hjemmeside fotograf

Som hjemmeside fotograf i Vejle, har vi efterhånden dækket en hel del virksomheder og events. Housewarmings, private arrangementer, konferencer og messer. Både, som event fotograf og messe fotograf har vi rigtig mange sjove og anerledes opgaver over hele Danmark. Det er vigtigt at man vælger de rette fotografer, til disse opgaver, da det ikke kun handler om billederne fotografen leverer, men også erfaringen og evnen til at stå det rette sted på det rette tidspunkt. Når vi får opgaven, som hjemmeside fotograf er det ofte sådan at vi aftaler en dag hvor i er i fuld gang i jeres virksomhed og vi så kommer og dækker en dagligdag hos jer. Det giver en masse forskellige billeder i efterfølgende kan bruge på jeres hjemmeside og de sociale medier. Da vi altid skyder mange billeder fra sådan en dag, vil i være sikret mange forskellige at vælge imellem og i løber ikke tør for nyt materiale til nye blog posts eller SoMe posts sådan lige foreløbig.

????????

Hvordan foregår det?

Hvis i har vænnet jer til at booke en fotograf i Vejle, til at komme og tage et par billeder her og der, hver gang i lige mangler et par billeder, kan i spare en formue ved at booke os. Vi skyder mange billeder hvergang vi er tilstede. Det giver jeg langt flere fotos efterfølgende at arbejde med. Ved at bruge os, sporer vi os hurtigt ind på hvilken billedestil og hvilken type billedbehandling i synes matcher jeres hjemmeside, brochure, tryksager, reklamemateriale, SoMe kampagner etc bedst. Det sikrer jer både en høj kvalitet, mange billeder og ikke mindst billeder med masser af blikfang.

GALLERY

Inspiration

sangerinde foto
SoMe billeder til markedsføring
foto fra erhverv
fotograf hjemmesider
business portraet
event foto
billeder til hjemmesider
fitness foto
job foto
erhvervsbilleder
billeder til online markedsføring
virksomhedsportræt
markedsføring billeder