konfirmationsfotograf

Det er blevet super populært og et skønt minde for alle i familien at runde en Konfirmationsfotograf i Vejle på den store dag. Flere og flere konfirmander får foreviget den specielle dag med et besøg hos en professionel konfirmation fotograf. Hos mange familier har det været en stærk tradition gennem flere generationer, og det er altid sjovt for konfirmanden senere i livet at kigge tilbage på konfirmations billeder med sine egne børn og se hvordan fotograferne skifter stil.

Konfirmationsfotografi Trekantsområdet

Konfirmand fotografering

Når nu din familie er så stolt af dig så smut lige ind til os og få taget det billede de så brændende ønsker af dig. Og lige en ting mere… Hvis der er et eller andet du kunne tænke dig at få med på billedet så sig bare til. Hesten, din hobby eller sjove fritidsinteresser – vi er med på den værste! Dit konfirmationstøj er selvfølgelig flot og stilfuldt. Hvis du også ønsker dig noget med lidt mere gang i – andendagstøjet f.eks. – så tager du bare det med samtidig.

BOOK KVALITET

Konfirmationen er et af højdepunkterne i familien, en fest der bekræfter et kirkeligt tilhørsforhold, en fest for den begyndende voksentilværelse, en hyldest til konfirmanden. Konfirmationen er også forbundet med traditioner hos fotografen. Her er der en oplagt lejlighed til af få et godt billede af konfirmanden, og når nu hele familien er samlet, er der en god lejlighed til at få taget et familiebillede. Vi vil altid anbefaler at man kontakter fotografen i god tid før den store dag. Mange fotografer, kan nemlig være booket ud i god tid i forvejen. Især fordi det kan give en lettere stresset dag hvis i bare dumper ind på selve konfirmationen.

Fotograf til konfirmation Vejle

Billeder af konfirmander

FOTO AF KONFIRMAND

On Location

Et af vores specialer er at fotografere konfirmanden uden for vort atelier, hvor mulighederne er mangfoldige. I hjemmet eller naturen – fotografen kommer dér hvor I ønsker at billedet skal tages. Lad ikke tiden gå i glemmebogen – bestil tid hos fotografen allerede nu.

Kontakt fotografen

Hvis man vælger at besøge en fotograf i Vejle, på selve konfirmationsdagen er det vigtigt i som familier, INDEN ankomst gør jer nogle overvejelser hvilken slags fotos i man ønsker. Sørg gerne for at få dette aftalt med fotografen inden selve fotoshootet. Så i undgår at glemme essentielle billeder.

Forskelligt tøj

Det er faktisk også en god idé at medbringe mere end et sæt tøj til selve konfirmationen. Det kunne væres andendags tøjet er ofte nøje udvalgt. Derfor er der mange som får taget billeder ved en fotograf i både festtøjet og andendags tøjet. På den måde får i både det traditionelle og det smarte.

Et par dage før?

For at undgå der opstår tidsmæssige og stressede issues på dagen er der faktisk mange, der vælger at gå til fotografen et par dage inden den store fest. Så undgår i at konfirmationstøjet når at blive slidt eller beskidt inden besøget hos fotografen. Og i sikrer jer billeder af konfirmanden i pæneste stil.

Professionelle billeder til konfirmationen

konfirmations fotograf

Kreativ

konfirmations fotograf Vejle eller resten af trekantsområdet. Skal i sende takkekort konfirmation ud efter konfirmationen? Så skal i vel også bruge nogle flotte professionelle billeder af den skønne konfirmand? Nogle vælger også at få lavet nogle gode billeder af konfirmanden inden selve dagen, der bruges til invitation konfirmation. Vi har fotograferet mange søde konfirmander gennem de sidste 10 år. Se nogle af billederne herunder.