Newborn foto

Flotte og kærlige newborn billeder ved kvindelig baby fotograf med eget hyggeligt fotostudie. Vil du gerne have nogle livsglade og kreative billeder af den lille baby? Hvorfor så ikke prøve en utraditionel newborn fotografering hos os i Vejle?

Babyfotografering Trekantsområdet

Baby og newborn fotograf

Vores populære og mest efterspurgte børnefotografering er babyfotografering til årsmappe. Vi fotograferer barnet en gang hver måned i et helt år. Køb en årsmappe med dejlige barneportrætter. I mange år har vi fotograferet adskillige børn – ét besøg hos fotografen blev ofte til en flot varieret serie med mange dejlige børnebilleder der viste barnet i forskellige situationer. Det er stadig en meget god idé. Men istedet for at tage alle billeder af den lille nyfødte på én gang anbefaler vi at fotograferingen fordeles over eksempelvis et helt år. Som fotograf, har jeg igennem årene fået tildelt mange spændende opgaver, en af disse synes jeg fortjener en lille fortælling med på vejen.

BOOK ERFARING

Når man som Børnefotograf laver portrætbilleder af børn, er det vigtigt man forstår hvordan børn fungerer og især hvor længe børn opmærksomhed er til rådighed under et fotoshoot. Det samme gælder for babyfotografering. Børns opmærksomhed rækker sjældent meget mere end 20-30 minutter og så skal fotografen altså være på og klar, så de gode skud kommer i kassen mens det stadig er til at holde ud for især mindre børn. 

Billeder af newborn

FOTOs AF Babyer

Newborn foto

En newborn fotografering er en fotografering hvor man kun fokusere på at få barnet til at sove. Kreativ nyfødt fotografering i eget studie hvor der er gode rammer for både forældre, søskende og den lille nyfødte baby.

Sovende Babyer

Fotografering af nyfødte er indenfor de første 14 dage. Det er her vi kan få de skønne newborn billeder hvor baby ligger og sover. Er der noget mere livsbekræftende en en lille nyfødt baby? Bestil tid allerede i dag.

Børn, familie og baby

Er der kommet en ny pusling i familien, er der næsten ikke noget skønnere end at få en Newborn fotografering og en stribe smukke billeder af den lille ny. Få taget unikke newborn billeder af din guldklump. Fotostudiet? Eller hjemme hos jer?

Flotte billeder

Nyfødte

Gravid og baby fotografering – Som newborn, nyfødt og gravid fotograf hjælper vi med at fastholde de fantastiske øjeblikke på en smuk måde. Lille, sårbar og afhængig af sine forældre. Jeg tilbyder “newborn” fotograferinger af babyer der er op til 15 dage gamle. Uanset om det drejer sig om baby eller newborn, så handler fotograferingen meget om tid og tålmodighed, for barnet skal være trygt under fotograferingen.