Portrætfotograf

Portrætfotografering i Vejle

Professionel portrætfotograf Vejle er kort og godt en passion for os. Portrætfotos bruges idag til en masse forskellige ting. Netop herfor er det essentielt at fotografen, tager en snak med kunden om hvor billedet skal bruges. Idag handler det ikke bare om fotografering af portrættet til hjemmet, billederne skal bruges forskellige steder på nettet. Måske på linkedin, facebook, dating eller andre sites.

     

Variation i portrætfotos er vigtigt

Når man, som fotograf starter sin fotografering op, så skal man sikre sig at skyde flere forskellige skud og samtidigt sørge for at skifte lokation/baggrund, lyssætning og tøj, så billederne fremstår, som om de er taget på forskellige dage, på forskellige steder, så variationen i billederne sælger budskabet / personen bedre.

Erfaren portrætfotograf i Vejle

Portrætfotograferingen kan foregå enten on-location eller i fotostudiet, som vi nu også kan bringe direkte hjem til dig, så du ikke længere behøver køre til fotografen, men kan nu blive fotograferet hjemme i haven, stuen eller hvor du måtte have lyst.

  • fotografering af portræt
  • Portrætfotografering Vejle
  • Portrætfotografering Priser
  • Portrætfoto tips
  • Portrætfoto
  • Portrætfotograf
  • Professionel portræt

Portrætter skal have både kant og personlighed

Før i vælger jeres portrætfotograf i Vejle, er det vigtigt at i kigger grundigt i fotografens portfolio og vurderer om fotografen fremviser forskellige udtryk af den samme person i sine portrætfotos. Skal man “sælge sig selv” via billederne, er det vigtigt at beskueren ser så mange forskellige sider af personen, som muligt, så billederne viser alle sider af personen.

Erfaring er vigtigt når man arbejder med mennesker

Som drevne portrætfotografer, ved vi selvfølgelig godt at ikke alle er lige erfarne foran et kamera, og vi har derfor som professionelle portrætfotografer en stor opgave i at skabe den gode stemning, så den man skyder portrætbillederne af, slapper af og hygger sig i fotografens selskab. Det giver uden tvivl de bedste billeder.