Fra idé til færdigt produkt

Før vi starter op med selve fotograferingen hos Vejle fotografi, er det altid en god ide, hvis du i forvejen har en idé om, hvad slags billeder du ønsker dig. Vi er selvfølgelig behjælpelige med at guide dig til et look og en stil i billederne vi vurderer passer til det behov du har.

Hvordan finder du så frem til hvilken stil/look du ønsker dig? Du bør være inspireret af andre billeder, du er stødt på, enten på nettet, i blade eller hos en fotograf eller på vores hjemmeside, så du ved hvad du gerne vil have, når du taler med os.

Vi gør det nemt for dig – se her

Vi står selvfølgelig klar til at guide dig igennem hele processen – fra inspiration til det færdige billede hænger på væggen, ligger i fotoalbummet eller andet.

Fotograferingen hos os kan deles op således:

Beslutningen om hvilken slags billeder, du ønsker.

  • For at kunne beslutte det, kan du se en masse spændende fotos her på hjemmesiden, og du kan også få råd og vejledning af os.

Book en aftale med fotografen

  • Her vil vi også hjælpe dig mht. valg af tøj og påklædning, så vi sikrer os du får de mest varierede fotos.

Under selve fotograferingen

  • Her møder du bare op, og er dig selv. Så skal vi nok hjælpe dig med resten.

Valg af billeder og indramning/tilbehør

  • Noget tid efter fotograferingen – når billederne er færdige – kommer du forbi os, og kigger dem igennem sammen med os. Her kan du i ro og mag vælge de billeder, du fx vil have fremkaldt. Når du vælger billeder, skal du tænke over, hvor billederne skal bruges og vises frem. Derfor guider vi dig til forskellige muligheder for præsentation og indramning. Vi har mange forskellige typer af produkter, vi kan vise dig, så du kan se – og røre ved – materialerne, inden du vælger dem.

Du er altid velkommen til at komme forbi til en snak om en mulig fotografering, og at se nogle billeder, og eksempler på præsentation af dem.

fra-ide-til-det-færdige-foto

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Events

erhverv billeder

Erhvervsfotografering

I erhvervslivet er det visuelle indtryk afgørende. Som erhvervsfotograf i Vejle hjælper jeg virksomheder med at styrke deres brand og kommunikation gennem professionelle fotografier.

portræt billeder

Portrætfotografi

Jeg specialiserer mig i portrætfotografi, hvor jeg skaber personlige kunstværker, der fremhæver din personlighed. Hvert skud planlægges omhyggeligt for at skabe ægte og autentiske portrætfoto.

stemningsbilleder

Stemningsbilleder

Luctus lectus non quisque turpis bibendum posuere. Morbi tortor nibh, fringilla sed pretium sit amet.
newborn

Newborn

“Den lille ny” er noget det mest livsbekrætende her i livet. Barnets allerførste dage som newborn baby er noget helt særligt for både jer som forældre men også familien. Newborn fotografering?

familiefotografering Vejle

Familiefotografering

Familiebilleder er en fantastisk måde at fortælle jeres families historie på. Jeg arbejder tæt sammen med jer for at skabe naturlige og livlige familieportrætter.

gravid fotografering tilbud

Gravid fotografering

Især som førstegangs gravid er en gravid fotografering noget helt særligt. Skønne mavebilleder af det liv man har båret i maven i hele 9 måneder.