Børnefoto i Vejle

Flotte og søde børnefoto ved kvindelig børnefotograf med eget hyggeligt fotostudie. Vil du gerne have nogle livsglade og kreative børnebilleder? Billeder med lidt mere kant og nærvær? Hvorfor så ikke prøve en utraditionel børnefotografering hos os i Vejle?

Børnefotografering Trekantsområdet

Din børnefotograf Vejle

Er du frisk på noget nyt? Lad en kreativ kvindelig fotograf stå for jeres næste børnefotos. Som børnefotograf, handler det om at komme ned i børnehøjde og være med hvor børnene har det bedst. Vi skal lege og have det sjovt. Det skal være hyggeligt og det vil være endnu bedre hvis også lige mor og far gad og lege med når der skal fotograferes.

BOOK ERFARING

Når man som Børnefotograf laver portrætbilleder af børn, er det vigtigt man forstår hvordan børn fungerer og især hvor længe børn opmærksomhed er til rådighed under et fotoshoot. Det samme gælder for babyfotografering. Børns opmærksomhed rækker sjældent meget mere end 20-30 minutter og så skal fotografen altså være på og klar, så de gode skud kommer i kassen mens det stadig er til at holde ud for især mindre børn. 

Billeder af børn

FOTO AF BØRN 

Børnefoto

Det bedste børnefoto bliver altid til når barnet er udhvilet og oplagt. Det er også en god idé at medbringe nogle ting barnet kan lide at lege med inden i ankommer til børne fotograferingen hos os i Vejle. Jo mere trygge børn føler sig, des mere slapper de af foran et kamera.

Baby fotograf

Som børne eller baby fotograf er det faktisk meget lig hinanden i forhold til hvordan vi guider og laver fotograferingen. Det er kun ved Newborn fotograferingen, der skal laves ekstra ting ud af en session og afsættes noget mere tid til billederne.

Børn, familie og baby

Opgaverne som professionelle fotografer varierer ofte i Vejle. Vi laver derfor tit en kombination for familier hvor vi mixer mellem baby fotografering, billeder af de større børn og så nogle samlede familieportrætter med alle familiens medlemmer på billedet.

Hjemmefotografering

Går i med tanker om at få lavet en hjemmefotografering? Det tilbyder vi selvfølgelig også. Forskellen er jo bare den at istedetfor i kommer til os i vores fotostudie eller vi mødes på en given udvalgt lokation et sted i Vejle, kommer fotografen bare hjem til jer istedet.

Konfirmationsbilleder

Man kan ikke skrive en artikel om børnefotografering uden også at nævne konfirmationsbilleder. Det er jo lige præcis her hvor skiftet fra barnet over i de voksnes rækker sker. Derfor tilbyder vi selvfølgelig også fotografering af konfirmander på deres store dag. Et fantastisk minde.

Familiefotograf

Du kan meget sjældent lave børnefotografering i Vejle uden også at blive forbundet med familiefotografering. Det er blevet rigtig populært for familier at samles og få lavet forskellige billeder af familierne en dag i skoven eller ved en tur på stranden. Familiefotos kan laves på mange måder.

Newborn foto

Newborn billeder tager tid og det kræver at den lille ny er spist godt af inden i ankommer til fotograferingen, da babyen ellers nemt vågner op og vil være meget svær at få til at falde i søvn igen. Det kan i nogle tilfælde betyde man er nødt til at rykke fotograferingen frem mod en ny dato.

Gravid foto

Billeder af den store flotte gravide mave er jo også blevet super populæret igen i Danmark. En skøn hyldest til livet og et fantastisk minde om den første tid som mor og ikke mindst også nogle skønne minder for barnet at have når dette bliver voksen og selv får børn med tiden. Læs mere om gravid fotografering her.

Flotte billeder

Kreativ

For os er det vigtigt som professionel fotograf i Vejle at vi kan få lov til at være kreative med vores billeder, ideer og brug af både lys og kamera. Det er med til at holde motivationen højt, når man føler man ikke er begrænset i stil og look. Kreativ fotografering skaber ofte også disse billeder med det her ekstra “wow” effekt, en stor glæde eller bare en smukt æstetisk billede. Vi er taknemmelige fordi vi er blevet fotografer og nyder hver dag vi får lov at være det.