Billeder giver man til dem man holder af, til dem der betyder noget for en. Et godt billede har en stor følelsesmæssig værdi, og er forbundet med tradition og sammenhørighed.

Få taget dit Portræt hos Vejle Fotografi

Vi ved at hvert portræt er en individuel opgave. Fotografens vigtigste opgave er at fange og gengive menneskets personlighed og udstråling. Dernæst gælder det om at skabe spænding i billedet. Perfekt individuel belysning, komposition, baggrund, og optagelsesteknik – alle disse elementer tilstræber vi ved hver fotografering, for derved at opnå et harmonisk og perfekt billede. Vores stil som fotografer er både klassisk og eksperimenterende. Et godt portræt skal først og fremmest glæde den som modtager det.

Få taget dit Portræt hos Vejle Fotografi

Student?

Student, Højere Forberedelseseksamen, Handelsstudent. Du har afsluttet din skolegang og måske uddannelse. Din familie fester for dig, viser dig glæde og stolthed over din præstation. Og når nu din familie er så stolte af dig, så få dog taget dét billedede.¨

Familiebilledet

Familiebilledet til mor og far. Når det nu er deres højeste ønske at få et billede af alle deres kære – så få gjort alvor af det! 

Kontakt os og få en tid til fotografering af hele familien. Vores atelier er rummeligt, og vi kan sagtens klare familiegrupper på ca. 25 personer. Ved større grupper kan vi aftale andre lokaliteter at fotograferer i.

Familiebilledet

Portrætter i miljø er et af fotos ‘kæpheste’. Vi har fotograferet mennesker i deres eget miljø – både i hjemmet og på arbejdspladsen. Her fotograferer vi mennesker i deres egne og vante omgivelser.

Næste gang du har brug for en fotograf, kommer vi gerne og fotograferer miljøportrætter hos dig. (Billeder giver man til dem man holder af)

Gavekort

Når du nu så brændende ønsker et billede af dine forældre, så giv dem et gavekort på en fotografering hos Vejle foto.