Hvor kører jeg som fotograf?

Som fotograf Vejle har vi igennem de sidste 8 år fotograferet mange forskellige opgaver. Vi har fotograferet billeder til hjemmesider, Facebook, Linkedin. Vi har lavet billeder til ansøgninger og CV. Vi har fotograferet bryllupper og portrætter. Vi har været ud i mange virksomheder og fotograferet medarbejderportrætter samt billeder af både interiør og eksteriør i og omkring virksomhederne.

Det mobile fotostudie

Vi har ikke et fast atelier.i Vejle, da vi mener virksomheder og private hellere vil have fotografen ud til dem end, de skal bøvle ned i vores fotostudio. Til gengæld medbringer vi fotostudiet i bilen og det kan sættes op på 15 min og så er vi klar til fotografering.

Det er ikke nok bare at fotografere, kvaliteten skal følge med

Jeg vil altid levere mine billeder i højeste tekniske kvalitet. Så er du på jagt efter en nytænkende fotograf i Vejle eller omegn, så kontakt mig og lad os høre hvilke fotos du tænker dig.

Vil du gerne have lavet et vellignende professionelt professionelt billede til cv? Skal jeg virksomhed bruge nye billeder af de ansatte eller ledelsen? Skal i giftes og mangler i en bryllupsfotograf i Vejle? Skal i bruge en familiefotograf i Vejle?

Ligegyldigt hvad i søger, så klarer vi opgaven.

Ring eller skriv til os.

“Jeg elsker jobbet som fotograf i Vejle”
Lone Brandt