NYFØDT

Foregår bedst inden for barnets første 4 – 8 dage efter fødsel, (dog senest 12 dage). , da det er her barnet sover dybest,  bedst og nemmest kan flyttes på uden de vågner. Den nyfødte skal så vidt det er muligt tilpasse ammetiden således baby først ammes når i ankommer til studiet.

Kommer du med barnet når det er ældre  end 10 dage, må du ikke forvente jeg kan få det til at sove tungt nok til at lave de søde sovebilleder, men vil gerne gøre et forsøg, barnet må dog ikke være ældre end 16 dage,  det kan med god forberedelse lykkedes, men det er vigtig barnet ikke sover en hel masse før ankomst, skift feks ble oftere, giv barnet et bad,  før afgang fra hjemmet, og afpas nogenlunde babys næste måltid, så der skal ammes når i ankommer. Vær obs på at ved ældre end 10 dage gør det sværere at lægge barnet i bestemte positurer, lægge dem på fars ene arm, da de lettere vågner ved berøring og flytning, har mere bevægelse og gerne vil opdage den nye verden de er kommet ud i.

fotos fra fotograf af nyfødte

Stilen er både alm. og kreativ, hvortil jeg har forskellige detaljer i form af hårbånd, huer, rustikke ting, kurve og kufferter,senge,  tæpper, m.m

Studiet er udstyret med pusleplads, så det gør det nemmere og mere behageligt at pusle barnet.

Ved tidsbestilling til nyfødt , da er det vigtig at være ude i go tid, senest 1 mdr. før termin, da min kalender er godt booket, med andet end nyfødtfoto, så  send en email til os, med dit navn, adresse, telefonnummer, terminsdato, evt, forventet køn og om det er alm fødsel eller planlagt kejsersnit, på den måde kan jeg garantere dig en tid i min kalender, derefter SKAL du kontakte mig senest dagen efter fødsel, så vi sammen kan finde den endelige dato og tid til fotograferingen, kontakter du mig senere end dagen efter din fødsel, kan jeg ikke garantere jeg kan finde plads i min kalender. Hvis du ikke har reserveret og kontakter mig umiddelbart efter fødsel skal du ikke forvente jeg kan finde en plads i min kalender.

baby billeder

En nyfødt fotografering varer typisk mellem 2 – 4 timer. 

Sørg for en go ro på inden i forlader hjemmet, ikke stresse, det mærker barnet og bliver urolig, hellere komme lidt for sent, det tages med et smil.

Tilpas med at amme til du ankommer i studiet, da vi bruger den første time på præsentation, bleskift+ tøjskift , amning, få barnet til at sove og tale om hvordan jeres ønsker er og det hele vil foregå. Er dit mælk ikke løbet  helt til , kan det være en go ide at medbringe modermælserstatning + flaske, hvis barnet blir for urolig af sult, vil dette være en løsning for barnet falder til ro under fotograferingen.

2 – 4 timer virker som lang tid, men det foregår på barnets premisser, der er tid til amning, pause, bleskift og anden omsorg for jeres skønne guldklump.

Hvad skal i medbringe: Medbring evt lidt spiseligt og drikkevarer til jer selv, da uden mad og drikke duer helten ikke . Medbring  sut ( Sut er vigtig da jeg jo ikke er mor der kan trøste barnet med bryst), evt. dyne, ammepude, pusletaske fyldt godt op med bleer og 4 – 6 stofbleer. Evt egne rekvisitter i form af et personligt tæppe , en lille bamse, noget der skal følge barnet det første år og som har en personlig betydning. En sort tætsiddende langærmet trøje til jer selv må også gerne medbringes så kan vi evt lave billeder med hænder og barn hvis dette ønskes.

Husk evt. et sæt tøj til jer selv, hvis uheldet skulle være ude og barnet får tisset eller andet på jer.

Der er altid dejlig varmt i studiet, da barnet oftest fotograferes uden noget nævneværdigt tøj på, og kun er et lille pus der nemt kommer til at fryse, sørg da selv for ikke at være for varmt klædt på i forhold til barnet.

Ved valg af stor nyfødt pakke er forældre og søskende velkomne med på et par af billederne, det koster ikke ekstra, dog skal søskende forlade studiet igen når billederne hvor de skal være med på er taget, da 2 – 4 timer er rigtig lang tid for et barn at skulle holde sig i ro, og så opstår der uro i studiet, der kan give den nyfødte uro også og ikke rigtig vil sove roligt.

Brug for en dygtig portrætfotograf?

2 børn er ikke ens og reagerer forskelligt på de omgivelser og situationer, poseringer de bliver placeret i, men med en go ro, sikkerhed og tålmodighed vil jeg  forsøge at komme frem til jeres ønsker og aftalte ideer. Selvfølgelig kan jeg ikke give 100 % garanti for dit barn vil sove, men i langt de fleste tilfælde lykkedes det.

Info til nyfødtfotografering

indhold