Bryllup fotograf

Hos os har vi specialiseret os i, at fotografere bryllupper fra start til slut, også med videofotografi. Vi tager udgangspunkt i den enkelte kunde og gør ekstra meget ud af, at give brudeparret en fest præget af deres stil og personlighed. Barnedåb, konfirmation, sølvbryllup, fødselsdage og firmafester er stadig på vores program, og hertil kan der også arrangeres fotograf. Derudover laver vi recptioner, og fast frokostaftale til virksomheder.

Vi laver billeder af: Bryllupskager, catering, invitationer, takkekort, risposer, bordpyntning, blomster, stylist, brudeudstyr og opgaver efter bestilling.

dygtig og erfaren bryllupsfotograf

Fotografering

Vi laver fotoserier, helaftensarrangementer, og leverer i mapper, æsker og/eller digitalt. Akkurat som i ønsker jer det.  Medmindre andet er aftalt, betales 50% som depositum for denne service. Billeder leveres ca. 3 uger dage efter brylluppet. Vi bruger almindeligt digitale spejlreflekskameraer, og vores mest brugte værktøj er Adobe Photoshop til billedbehandlingen efterfølgende. Det giver større fleksibilitet og en mindst lige så god, og ofte bedre, kvalitet på billederne. 

HUSK, at vi har travlt i højsæsonen for bryllupper, så bestil i god tid.

Billeder fra os leveres i den bedste kvalitet. Vi fremkalder vores billeder hos billedbutikken.dk.

Bestil fotograf i god tid

Det er altid en god idé, at bestille fotograf, invitationer, catering og blomster i god tid. Dette gælder især i højsæsonen for bryllupper -maj til september. Invitationer, menukort, bordkort, programmer o.a. tages ikke retur når I har bestilt jeres personlige tekst til disse produkter.