Børnefotografering

Tiden flyver, og især i de små år er det næsten ikke til at følge med i alt det, der sker med børnenes udvikling.
Børnebilleder til mindealbummet er derfor det vigtigste at få fotograferet imens tiden er til det. Oplevelserne og billederne fortæller både jeres historie sammen med ungerne, men er også et dejligt minde for barnet når det selv er blevet voksen.

For hvor mange af os kan egentlig huske vores barndom, hvis det ikke var for billeder?

børnefotos

Børnefotografering – skal være en oplevelse

Når man fotograferer børn er det altid i sig selv en positiv oplevelse, fordi man som professionel fotograf sjældent ved, hvad der venter. Børns energier kan og skal heller ikke på samme måde “styres”, som vi voksne. Derfor handler det om at være både hurtig, parat og spontan, og kunne samtidig kunne håndtere de omskiftelige forhold, og lunefulde indslag fra børnene under fotograferingen. Sjov og kreativ fotografering i Vejle.

børnefoto_vejle

børne-billeder

Børnefotograf i Naturen

Børnebilleder i naturen skaber altid rum og mulighed for at fange børnene i spontane og glade situationer i leg som de elsker, og når det danske vejr tillader fotograferingen udendørs, er det oplagt at vælge at lave billederne i naturen. Det kan foregå både hos jer eller i Vejle et sted.

børnefotos_i_det_fri

Fotografering i børnehøjde

En vigtig ting ved børnefotografering, er at vi, som fotografer bevæger os “ned i børnehøjde”, så børnene føler sig trygge ved os og føler vi gider være sammen med dem. Det er altid en super god idé at lave fotograferingen i de hjemlige og vante omgivelser eller på legepladsen etc.

Vi laver altid spændende og kreative børnefotos i Vejle og omegn.

børnebillede

børnefotograf_vejle

børnebilleder

Børnefotografering udenfor

Børn skal have lov til at være børn, og derfor egner nogle børne sig bare ikke til børnefotografering i et fotostudie. Vi tilbyder derfor også at køre ud og lave børnebilleder i det fri. Så i får nogle dejlige glade og legende børnefotos.

børnefotograf_i_naturen

børnefotografi