En lille fotoserie

Jeg fik en sød opgave over et par gange var jeg så heldig at få lov til at fotografere en smuk gravid moder, i en fotoserie vi lavede sammen i naturen omkring Vejle, for at give billederne mere dynamik og “luft” end i fotostudiet, så valgte vi at finde et godt sted i naturen. Da hun modtog billederne blev hun så glad at hun spurgte om jeg ikke ville lave billeder af deres baby efter fødslen.

Jeg fik så den ide at fotografere babyen, med billederne fra moderens graviditet, for at skabe en sjov sammenhæng mellem de 2 tidsperioder. Mor barn fotografering i vejle og omegn.

gravid-foto_vejle baby-og-gravid-foto_i_vejle

Hvornår er det bedst at få fotograferet min baby?

Det første år af børns liv sker der så utrolig meget, så det er svært at fastsætte det ideelle tidspunkt for en baby fotografering. Personligt synes jeg at 5 – 9 måneder er bedst, af de årsager at barnet her kan sidde, er smilende og kontaksøgende, og oftest ikke kan kravle endnu, og derfor bliver hvor man placerer det. Baby og børnefotografering, her er vi eksperter og kan garanterer et godt resultat. Så er der gode minder når børnene bliver store.