Lige om lidt er det jul og tid til Julefotografering

Når julen er lige om hjørnet, er det atter tid til at finde ud af hvad man skal give familien i julegave. Det er ofte svært at finde en gave til mennesker, der har alt hvad de behøver. 

Julen er en super hyggelig tid

Julen er en super hyggelig tid og den skal fejres med familien og de nærmeste. Hvis I mangler at få taget nogle billeder til julegaven, enten baby, børn eller familien, så kan det stadig nåes hos Vejle Fotografi.

Et minde som ikke kan købes på nettet

Julefotografering jule fotografering vejle Jule fotografering af børn og baby hunde fotograf fotos børn fotograf baby vejle baby fod Familiefotografering Vejle børnefoto vejle julegave Billeder af børn og babyer til julegave babyfotografering babyfotograf julegave Jule fotografering af børn og baby fotograf til børn baby fotografering julegave baby foto vejle

Billeder af børn og babyer

Vejle fotografi har som professionel fotograf taget mange billeder af børn og babyer. Vi er Børnefotografen i Vejle og vi synes faktisk selv vi er gode til det. 

Jule fotografering af børn og baby

Få et lavet et dejligt babybillede eller en jule fotografering af børn og baby samtidigt.

Familiefotografering Vejle

Skal i bruge en familie fotograf Vejle familiefoto? 

Book en professionel newborn fotograf til jeres nyfødte baby

Skal i bruge et familieportræt Vejle, så klarer vi også den. 

Vi har selvfølgelig lavet et Juletilbud

Priserne – fotograf Vejle priser

Priserne herunder gælder kun for julefotograferinger i okt, nov, dec og jeg tilbyder kun studio fotograferinger i denne periode – Man kan derfor ikke til samme pris, få mig ud på en lokation eller hjem til jer, hvilket jeg egentlig gør normalt. 

Selve Fotograferingen                kr. 399,00

Redigering af 1. stk billede       kr. 299,00 for de første 2. redigeringer, herefter er prisen / kr. 199,00 for alle efterfølgende.

Bestil evt:

  • oversigtskalendere i a4 str.
  • Julekort 10 stk. 10 x15 cm inkl,. kuvert
  • Tryk på Canvas, glasmonterede billeder og forstørrelser

Giv et gavekort

Der er ligeledes mulighed for at bestille gavekort, hvis i gerne vil give en fotografering væk i gave.

Hvis i skal have print af jeres billeder, skal i have bestilt jeres billeder senest d. 19. december og de skal så afhentes personligt. (Jule fotografering af børn og baby)