Min filosofi som fotograf omkring gravid billeder

Da jeg kastede mig over fotografering af gravide, var det mit udgangspunkt, at gravidbillederne ikke bare blev en registrering af en gravid, men et mavebillede hvor glæde omkring graviditeten, moderens kærlighed til barnet, og de smukke og sensuelle former, man som mor får under graviditeten blev omdrejningspunkter for fotograferingen.

Alt dette ville jeg blande med kreativitet, og kunstneriske input fra omgivelser, efterbehandling, brug af eksisterende lys on-lokation og anderledes lysopsætning i studiet.

Ideen med at fotografere mavebilleder

Ideen med mine mavebilleder er at skabe mave billeder, hvor drømmen om at blive mor viser sig i billederne, hvilket jeg som fotograf synes gør mavefotos personlige og unikke. For ingen gravide er ens, hverken af udseende eller personlighed.