Mavebilleder i studie - gravid fotografering

Mavebilleder i studie – gravid fotografering

In Blog by admin

Mavebilleder i studie – gravid fotografering

Mavebilleder i studie – gravid fotografering – Fotografering af flotte, sensuelle, kunstneriske mave foto studiet i Vejle, som kan kombineres på flere måder.

 

Fotografering i studiet

Smukke og flotte mavefotos tager tid at kombinere i studiet, hvilket vil sige at du skal sætte ca. 1 time af til fotograferingen. Her vil du blive guidet igennem opstillinger, så kroppen, den gravide mave og lyset passer til netop dig og derved er jeg som fotograf med til at personliggøre dine mavebilleder. Du er velkommen til at tage forskelligt undertøj med og skifte under mavefotograferingen.

Praktisk information af fotografering af mavebilleder i studiet

1. Hav løstsiddende tøj på i timerne inden fotogtaferingen
2. Din mand/kæreste/barn/veninde er velkommen under mavefotograferingen
3. Ønskes specielle rekvisitter under fotograferingen skal du selv sørge for disse
4. Hvidt undertøj frarådes

Mix af studie og udenfor

En anden mulighed ved fotografering i studiet er, at kombinere disse mave fotos med fotografering udenfor. I området omkring studiet er der spændende muligheder for, at fotograferer mave billeder med mere kant og liv.

Anbefales til mix

1. Ikke sort tøj, da det kan være svært at se kurverne omkring maven på mavebillederne
2. Gerne tøj der sidder stramt omkring hele maven eller ved det øverste af maven.

Min filosofi som fotograf omkring gravid billeder

Da jeg kastede mig over fotografering af gravide, var det mit udgangspunkt, at gravidbillederne ikke bare blev en registrering af en gravid, men et mavebillede hvor glæde omkring graviditeten, moderens kærlighed til barnet, og de smukke og sensuelle former, man som mor får under graviditeten blev omdrejningspunkter for fotograferingen.

Alt dette ville jeg blande med kreativitet, og kunstneriske input fra omgivelser, efterbehandling, brug af eksisterende lys on-lokation og anderledes lysopsætning i studiet.

Ideen med at fotografere mavebilleder

Ideen med mine mavebilleder er at skabe mave billeder, hvor drømmen om at blive mor viser sig i billederne, hvilket jeg som fotograf synes gør mavefotos personlige og unikke. For ingen gravide er ens, hverken af udseende eller personlighed.

Kontakt os

Tel: +4542679011
mail@fotografvejle.net