Jeg er specialist i det nære, personlige portræt. Selvom du hader at stå foran et kamera, kan jeg få dig til at se afslappet ud. Et shoot med mig er uformelt men effektivt. Uddannet fotojournalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003 og har suppleret med kurser på Media Workshops. Jeg startede Headshots for tyve år siden, og har siden løst opgaver for private, erhvervslivet, samt et par aviser. Et shoot varer højst et par timer og foregår altid på en location. Bagefter bruger jeg et par dage på at redigere billederne, inden du får dem tilsendt digitalt. Resultatet er som minimum fem færdige portrætter – oftest endda flere. Vi laver også: Reportage – stemning – portræt – erhverv – illustration.

Professionel fotograf Vejle og kreativ portrætfotograf

Prisvindende fotograf i hele trekantsområdet med speciale i portrætfotografering, events, reportage og bryllupsfotografering. Unikke, personlige og stilrene portrætter til hjemmesider, dating, de sociale medier, job og ansøgning. Står i og søger efter en portrætfotograf i Vejle området, så tilbyder vi portrætfotografi af allerbedste kvalitet.

PROFESSIONEL PORTRÆTFOTO

Bor du i Vejle eller i trekantsområdet og søger du en fotograf til et professionel portrætfoto. Portrætter leveres også, som profilbillede til LinkedIn og Facebook. Vi laver også portræt til dating. Portrætfotografering er en af vores varemærker. Vi har mere end 10 års erfaring med portrætfotos.

BRYLLUPSFOTO

Skal i giftes ved Vejle eller i resten af Jylland? Så har vi mere end 10 års erfaring med professionel bryllupsfotografering. Vores bryllupsbilleder er både moderne, friske og med masser af kant. Vi laver selvfølgelig også nogle klassiske brudepar opstillinger. Velkommen til en prisvindende bryllupsfotograf.

ERHVERVSFOTO

Søger i en professionel Erhvervsfotograf i Vejle og resten af trekantsområdet? Vi laver professionelle reklamebilleder og erhvervsfoto til tryksager, hjemmesider, visitkort, årsrapporter og meget andet. Trænger i til nogle nye medarbejderportrætter, der styrker jeres visuelle identitet og gavner salget af jeres produkter eller virksomheden.